PERHATIAN UNTUK ANDA YANG NAK BUAT DUIT EKSTRA UNTUK SELESAIKAN MASALAH KEWANGAN YANG MEMBEBANKAN
LUANGKAN MASA ANDA SELAMA 30 MINIT SEHARI UNTUK 3 HARI JER
DALAM ‘CABARAN KITA SEORANG PENJUAL’ DAN KAMI AKAN KONGSIKAN BAGAIMANA ANDA BUKAN SAHAJA BOLEH

Buat Duit Ekstra, Malah Boleh Juga Naikkan Gaji Dengan Belajar Ilmu Menjual?

Tak perlu nak kipas-kipas bos & tak perlu sampai nak berhenti kerja sebab buat bisnes sampingan. Saya sudah buat, dan anda pun boleh.

9 ORANG TELAH JOIN CABARAN NI
SOP & platform telah tersedia. Belajar & terus praktiskan. Tak dapat hasil dalam seminggu, wang anda dikembalikan!

CABARAN MENJUAL . 

CABARAN MENJUAL . 

CABARAN MENJUAL . 

CABARAN MENJUAL . 

CABARAN MENJUAL . 

Jangan SKIP lagi!

Adakah anda mempunyai masalah seperti berikut?

Bayar hutang kad kredit tak habis-habis
Gaji dah lama tak naik-naik
Gaji cukup-cukup makan, habis bayar komitmen hutang bank
Risau pendapatan bisnes yang tidak menentu setiap bulan
Gaji cukup-cukup makan, habis bayar komitmen hutang bank

Anda pun dah cuba macam-macam cara tapi...

Jadi dropship tapi barang terperap bawah katil, tak terjual-jual
Iklankan servis tapi tak ada sesiapa yang berminat pun
Dah buat promosi macam-macam, buat post & LIVE setiap hari tapi tak ada siapa tengok pun

Jika YA, teruskan membaca. Ada alternatif untuk anda bagi mengatasi masalah yang ada.

Kami telah temui BLUEPRINT MENJUAL dari teori sehinggalah ke praktikal yang telah terbukti berkesan.

Yang pasti bukan skim cepat kaya.

Hai, saya Zuhair Masiran.

KITA SEMUA ADALAH PENJUAL.

Dengan adanya skil menjual ni, insyaAllah campak dimana-mana sahaja kita boleh cari makan. Bukan sahaja dalam bisnes, malah kehidupan harian seperti kerja hakiki pun boleh amalkan skil ini.

Izinkan saya cerita kisah saya bagaimana saya bermula dari ZERO dengan menjual dan juga dalam kerjaya saya.

Nak cerita pengalaman menjual ni, dari sekolah rendah lagi dah mula menjual. Dan saya yakin ramai antara kita juga sebegitu.

Secara formalnya, pengalaman menjual yang betul-betul sebagai pendapatan bulanan adalah ketika saya jadi ejen unit trust dan takaful.

Saya sebenarnya seorang yang pemalu, susah nak berborak dengan orang yang saya tak biasa. Dan saya sangat bersyukur bila dapat belajar dengan cikgu/mentor menjual saya.

Cakaplah apa cara yang saya tak pernah buat.

Bermula tegur prospek dari meja ke meja, di jalanan, buka booth, kena tengking, dihalau keluar dari pejabat dan macam-macam lagi. Itu semua asam garam sebagai seorang penjual.

Rasanya semua orang sudah tahu.

Untuk tingkatkan lagi pendapatan, sebagai ejen kenalah naik pangkat dengan membina tim. Inilah kita panggil Multi-level marketing (MLM). Tapi ramai orang pandang serong dengan MLM sebab banyak skim cepat kaya yang gunakan marketing seperti ini.

Makin lama, jumlah pelanggan makin ramai, tim pula makin membesar.

Tapi…..

Dipendekkan cerita, setelah lebih 3 tahun saya menggiatkan diri dalam aktiviti jualan ni, saya dapati saya tidak pandai jaga bahagian servis.

Oleh itu, saya nekad untuk fokus hanya dalam pemasaran iaitu kerja cari pelanggan. Maka bermulalah perjalanan saya sebagai seorang digital marketer.

Sejak itu, ada sahaja pelawaan untuk join tim jualan. Tapi saya tolak sebab saya sedar dimana kekuatan saya.

Tak sangka betul dengan pengalaman menjual dijalanan ni sangat berguna dalam bidang pemasaran digital. Ini kerana asasnya sama iaitu memahmi masalah pelanggan.

Dari situ saya bermula sebagai content writer, social media manager, content manager dan juga web designer.

Bukan sekadar memahami masalah pelanggan, dengan skil menjual juga kita boleh memahami masalah bos atau syarikat kita kerja. Dengan itu kita boleh nego untuk naik gaji dengan lakukan kerja ekstra dan selesaikan masalah yang dihadapi.

Dari situlah saya mula mendapat tawaran yang lebih baik daripada syarikat lain sehingga susah hendak dilepaskan oleh syarikat lama. Sampai satu masa, saya pernah kerja dengan 3 syarikat dalam satu masa.

Cukuplah pasal cerita saya, sekarang saya nak kongsikan pada anda pula betapa bagusnya jika ada skil menjual ni. Bila anda ada semangat belajar dan skil menjual, insyaAllah anda boleh survive.

Rupanya banyak hal kita boleh gunakan skil menjual ni.

Sebab itu kita semua adalah penjual.

BAGAIMANA CABARAN JUALAN PERTAMA BOLEH BANTU ANDA?

Langkah Demi Langkah Belajar Menjual Dari Teori Hingga Praktikal

VIDEO INTRO

Penerangan Platform Untuk Praktis Skil Menjual

  • Modal rendah dan mampu milik

  • Tidak perlu simpan stok/produk

  • SOP sudah tersedia, tinggal ikut sahaja

  • Peluang pendapatan yang unlimited

HARI PERTAMA

Rukun-rukun Yang Pastikan Jualan Boleh Berlaku

  • Tunjang utama bisnes

  • Unstoppable skill

  • Fahami asas pertukaran matawang

HARI KEDUA

Rukun-rukun Pemasaran Yang Berkesan

  • Modal rendah dan mampu milik

  • Tidak perlu simpan stok

  • Tak susah dan juga tak mudah

  • SOP sudah tersedia, tinggal ikut sahaja

  • Peluang pendapatan yang unlimited

HARI KETIGA

Customer Relationship Management (CRM)

  • Modal rendah dan mampu milik

  • Tidak perlu simpan stok

  • Tak susah dan juga tak mudah

  • SOP sudah tersedia, tinggal ikut sahaja

  • Peluang pendapatan yang unlimited

BONUS

BONUS

BONUS

BONUS

BONUS

BONUS

BONUS

BONUS

BONUS

BONUS

BONUS #1

Sistem Affiliate Online

Malu nak menjual? Anda boleh kongsikan artikel-artikel kami yang mengandungi ID affiliate anda. Jika terdapat pendaftaran yang berlaku melalui perkongsian anda, automatik pelanggan itu anda yang punya.

BONUS #2

Penghasilan Artikel Yang Orang Nak Baca

Dengan pengalaman lebih 5 tahun dan lebih ratusan artikel yang ditulis, kami akan cuba sebaiknya untuk sajikan artikel-artikel yang berkualiti dan bermanfaat supaya disukai oleh pembaca-pembaca yang boleh menjadi peluang prospek untuk anda.

BONUS #3

Perkongsian & Latihan Mingguan

Setiap minggu akan diadakan perkongsian untuk menajamkan lagi skil menjual berserta kelas pemantapan pengetahuan berkenaan produk.

BONUS #4

Grup Sokongan UNLIMITED

Struktur dan sistem yang teratur memastikan tiada sesiapa yang tertinggal dan mendapat tunjuk ajar terus daripada leader-leader yang berpengelaman.

SOP & PLATFORM TELAH TERSEDIA. BELAJAR & PRAKTIKKAN TERUS. TAK DAPAT HASIL DALAM SEMINGGU, WANG ANDA AKAN DIKEMBALIKAN!*

RM19 SAHAJA

Pakej Intro

Penerangan tentang Cabaran Jualan Pertama (secara LIVE pada setiap hari Sabtu jam 9.00 malam)
Bonus #1 & #2: Dapat akses sistem affiliate selepas pendaftaran berjaya. Selepas daftar sahaja boleh terus kongsikan artikel menggunakan ID affiliate anda.
Bonus #3 : Dapat akses perkongsian & latihan mingguan
Bonus #4 : Grup sokongan UNLIMITED
RM29 SAHAJA

Pakej Padu

Penerangan tentang Cabaran Jualan Pertama (secara LIVE pada setiap hari Sabtu jam 9.00 malam)
Video Hari Pertama (21 Nov 2022)
Video Hari Kedua (22 Nov 2022)
Video Hari Ketiga (23 Nov 2022)
Bonus #1 & #2: Dapat akses sistem affiliate selepas pendaftaran berjaya. Selepas daftar sahaja boleh terus kongsikan artikel menggunakan ID affiliate anda.
Bonus #3 : Dapat akses perkongsian & latihan mingguan
Bonus #4 : Grup sokongan UNLIMITED

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN TERHAD

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK ANDA YANG DAFTAR SEBELUM 20 NOV 2022!!!

RM29

RM19 SAHAJA

Pakej Promo

Video Intro tentang Cabaran Jualan Pertama (secara LIVE setiap hari jam 5.30 petang)
Video Hari Pertama (20 NOV 2022)
Video Hari Kedua (AKAN DATANG)
Video Hari Ketiga (AKAN DATANG)
Bonus #1 : Dapat akses sistem affiliate selepas pendaftaran platform berjaya
Bonus #2 : Dapat akses perkongsian & latihan mingguan
Bonus #3 : Grup sokongan UNLIMITED
Bonus #4 : Direct Coaching

Ada persoalan?

What does CRM mean?

CRM stands for Content Relationship Management. Using a CRM platform gives everyone involved in your business a way to manage customer interactions to increase growth.

What does CRM mean?

CRM stands for Content Relationship Management. Using a CRM platform gives everyone involved in your business a way to manage customer interactions to increase growth.

What does CRM mean?

CRM stands for Content Relationship Management. Using a CRM platform gives everyone involved in your business a way to manage customer interactions to increase growth.

Tak rugi pun belajar skil menjual. Boleh guna dalam apa jua bisnes dan aktiviti harian anda.

©  2024 Nota Wang.