PERHATIAN UNTUK ANDA YANG NAK BUAT DUIT EKSTRA UNTUK SELESAI MASALAH KEWANGAN YANG MEMBEBANKAN
Luangkan masa anda selama 30 minit sehari untuk 3 hari jer
dalam ‘CABARAN JUALAN PERTAMA’ dan kami akan buktikan anda boleh

Buat Duit Ekstra Dengan Amalkan Ilmu Skil Menjual

Juga boleh dipraktikkan untuk naikkan gaji kerja hakiki anda.

Saya sudah terbukti boleh lakukannya, anda pun boleh.

9 orang telah join
SOP & platform telah tersedia. Belajar & terus praktiskan. Tak dapat hasil dalam seminggu, wang anda dikembalikan!

Jangan SKIP lagi!

Adakah anda mempunyai masalah seperti berikut?

Bayar hutang kad kredit tak habis-habis
Gaji cukup-cukup makan, habis bayar komitmen hutang bank
Gaji dah lama tak naik-naik

Jika YA, teruskan membaca. Ada alternatif untuk anda bagi mengatasi masalah yang ada.

Kami telah temui BLUEPRINT MENJUAL dari teori sehinggalah ke praktikal yang telah terbukti berkesan. Yang pasti bukan skim cepat kaya.

Hai, saya Zuhair Masiran.

KITA SEMUA ADALAH PENJUAL.

Dengan adanya skil menjual ni, insyaAllah campak dimana-mana sahaja kita boleh cari makan.Bukan sahaja dalam bisnes, malah kehidupan harian seperti kerja hakiki pun boleh amalkan skil ini.

Izinkan saya cerita kisah saya bagaimana saya bermula dari ZERO dengan menjual dan juga dalam kerjaya saya.

Nak cerita pengalaman menjual ni, dari sekolah rendah lagi dah mula menjual. Dan saya yakin ramai antara kita juga sebegitu.

Secara formalnya, pengalaman menjual yang betul-betul untuk perbelanjaan bulanan adalah ketika saya jadi ejen unit trust dan takaful.

Saya sebenarnya seorang yang pemalu, susah nak berborak dengan orang yang saya tak biasa. Dan saya sangat bersyukur bila dapat belajar dengan cikgu/mentor menjual saya.

Cakaplah apa cara yang saya tak pernah buat.

Bermula tegur prospek dari meja ke meja, di jalanan, buka booth, kena tengking, dihalau keluar dari pejabat dan macam-macam lagi. Itu semua asam garam sebagai seorang penjual.

Rasanya semua orang sudah tahu.

Untuk tingkatkan lagi pendapatan, sebagai ejen kenalah naik pangkat untuk bina tim. Inilah kita panggil Multi-level marketing (MLM). Tapi orang pandang serong dengan MLM sebab banyak skim cepat kaya yang gunakan marketing seperti ini.

Makin lama, jumlah pelanggan makin ramai, tim pula makin membesar.

Tapi…..

Dipendekkan cerita, setelah lebih 3 tahun saya menggiatkan diri dalam aktiviti jualan ni, saya dapati saya tidak pandai jaga bahagian servis.

Oleh itu, saya nekad untuk fokus hanya dalam pemasaran iaitu kerja cari pelanggan.

Maka bermulalah perjalanan saya sebagai seorang digital marketer.

Sejak itu, ada sahaja pelawaan untuk join tim jualan. Tapi saya tolak sebab saya sedar dimana kekuatan saya.

Tak sangka betul dengan pengalaman menjual dijalanan ni sangat berguna dalam bidang pemasaran digital. Ini kerana asasnya sama iaitu memahmi masalah pelanggan.

Dari situ saya bermula sebagai content writer, social media manager, content manager dan juga web designer.

Bila anda ada semangat belajar dan skil menjual, insyaAllah boleh survive.

CABARAN JUALAN PERTAMA

Langkah Demi Langkah Belajar Menjual Dari Teori Hingga Praktikal

VIDEO INTRO

Penerangan Platform Untuk Praktis Skil Menjual

  • Modal rendah dan mampu milik
  • Tidak perlu simpan stok
  • Tak susah dan juga tak mudah
  • SOP sudah tersedia, tinggal ikut sahaja
  • Peluang pendapatan yang unlimited
HARI PERTAMA

Rukun-rukun Yang Pastikan Jualan Boleh Berlaku

Retention is key to successful business growth. Our platform gives your customers a better experience from start to finish in order for you to easily turn them into lifelong fans.

HARI KEDUA

Rukun-rukun Pemasaran Yang Berkesan

Retention is key to successful business growth. Our platform gives your customers a better experience from start to finish in order for you to easily turn them into lifelong fans.

HARI KETIGA

Customer Relationship Management (CRM)

Retention is key to successful business growth. Our platform gives your customers a better experience from start to finish in order for you to easily turn them into lifelong fans.

BONUS #1

Sistem Affiliate Online

Unlock incredible store building potential with an AJAX off-canvas cart, product quickview, advanced reviews, premium gallery styles, collapsable product widget area, and much more.

BONUS #2

Perkongsian & Latihan Mingguan

Tap into a vast library of free, beautiful animations or create your own using Adobe After Effects.

BONUS #3

Grup Sokongan UNLIMITED

Build gorgeous megamenus with columns, images, icons, and buttons all through an easy interface.

BONUS #4

Search With Substance

Advanced AJAX search functionality with multiple layout options that are capable of bringing up results in real-time.

Grow your business

Grow your business

Grow your business

Grow your business

Grow your business

Grow your business

Grow your business

Grow your business

Grow your business

Grow your business

Tailored pricing plans designed for you

INTRO

Yuran Komitmen Kehadiran

RM9.00
  • Live chat widget
  • Email marketing
  • Custom Forms
  • Traffic analytics
KOMBO INTRO + CABARAN

RM29 +RM9 = RM38

RM19.00
  • Everything in basic
  • Marketing automation
  • Advanced chatbot
  • Campaign management
  • Collaboration tools
KOMBO INTRO + CABARAN

Platinum

RM29.00
  • Everything in premium
  • A/B testing sanbox
  • Custom permissions
  • Social media automation
  • Sales automation tools

Frequently asked questions

What does CRM mean?

CRM stands for Content Relationship Management. Using a CRM platform gives everyone involved in your business a way to manage customer interactions to increase growth.

What does CRM mean?

CRM stands for Content Relationship Management. Using a CRM platform gives everyone involved in your business a way to manage customer interactions to increase growth.

What does CRM mean?

CRM stands for Content Relationship Management. Using a CRM platform gives everyone involved in your business a way to manage customer interactions to increase growth.

Scale your brand and earn more revenue

©  2024. Website built with Salient.